Werkwijze

Ben je benieuwd hoe een behandeling eruitziet?
We leggen het graag aan je uit.

Voor de behandeling

Nadat je binnen bent gekomen voor jouw afspraak, neem je plaats aan tafel. Hier krijg je uitleg over de behandeling en wordt het intake-formulier met jou doorlopen, zodat je deze vervolgens kunt invullen. Na de intake wordt er een foto van jouw tanden gemaakt om de huidige staat van jouw gebit vast te leggen. Samen met de foto die achteraf wordt gemaakt kan het resultaat vergeleken worden. Na de foto kun je plaatsnemen in de behandelstoel.

Tijdens de behandeling

Nadat je plaatsneemt in de behandelstoel, brengen wij de bleekgel aan op  jouw tanden. Vervolgens krijg je een speciale bleeklamp gericht op je tanden waardoor de bleekgel in werking gaat. Na iedere sessie van 20 minuten wordt de bleekgel verwijderd en nieuwe bleekgel aangebracht op het gebit. Na de laatste sessie word de gel voor de laatste keer verwijderd en kun jij je mond gaan spoelen. Hierna krijg je de mogelijkheid om het resultaat direct te bewonderen in de spiegel.

Na de behandeling

De eerste 24 uur na de behandeling zijn belangrijk voor het behoud van het resultaat van de behandeling. Ook in de uren na de behandeling bleken de tanden nog na.

Je krijgt van ons een advies over wat u deze 24 uur het beste kunt doen. Denk hierbij aan wat je wel en niet mag eten en drinken. Ook krijg je tips voor langdurig behoud van het resultaat.